Proverb Plans Infographics Fastest airplanes in the World Russian cities Nalchik Proverb  Pig Infographics The most tasty sweets in Russia Russian city Syktyvkar Proverb  Nose Infographics Russian dishes which foreighners doesn't like Russian city Sevastopol
谚语和俗语 猪 俄罗斯城市 瑟克特夫卡尔

俄罗斯人最喜欢吃的糖果

任何国家的居民都可以夸耀自己国家的美味。在俄罗斯,糖果排在美味的第一名。下列清单是根据大型网站用户的反馈编制的,具有主观性。
来源: 《透视俄罗斯》

透视俄罗斯透视俄罗斯

2023年1月20日
标签: 食用产品美食

阅读更多